Как да се спаси играта,да прочете и админа.
#1 FC United 09.05.2015 14:18
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Нека админа прочете цялата тема,малко е дългичка,но в нея има доста истини,от които може да го заболи,но ще са полезни ако иска да спасите играта.Вижте само Конференция 10/3/1,лидера в класирането и шампион Spurs с какъв отбор става шампион.Нямам нищо против момчето,но преди години с този отбор ще се бореше да не изпадне.На там ли вървят нещата,като в във втори сървър,с по два отбора в група.Админа трябва да вземе спешни мерки,ако не иска играта да се самозакрие.В тази тема ще предложа няколко неща които са крайно наложителни.Тия дни си писах със Символ и той сподели че след като му остареят играчите,няма да прави нов отбор,няма да е вип ,а ще стои и ще чака,ако нещата се оправят пак ще почне да играе,същото ми каза и THE KINGS,че чака ако играта потръгне пак ще е вип и ще играе.Аз познавам поне пет такива мениджъри,а съм сигурен че вие също.Може би и аз ще спря да съм вип докато нещата не се оправят.Бъг Юнайтед,Monsters,Matt и много други също са тук и не са вип,заради отношението на админа към играта.Преди две седмици ми писа The Saits,попитаме къде са хората,доиграло му се но ми каза че няма с кой да играе ако се върне.Аз съм в играта от самото начало.Преди рестарта помня че станах шампион в последния кръг след като конкурента ми не можа да победи и го изпреварих по голова разлика,сега такава развръска няма как да стане.След рестарта докато чакахме играта да се пусне(бяхме си направили чат)аз реших да си легна около 5 сутринта и като станах на обяд се регистрирах,но заради това че си бях позволил да си легна местата в А група бяха заети и трябваше да започна от Б група,това само за няколко часа и по късно влязох в А група като трети в класирането.Няма смисъл да ви напомням че преди рестарта се чакаше със седмици да се регистрирал в играта,или пращахме смс за регистрация и започвахме от последната група.Тогава обаче играта имаше реклама,но рекламата между мениджърите бе най-добрата.Пиша тези неща за да може да си припомните разликата колко е голяма.Навремето Тонос предлагаше за двама играчи 500 лева,а сега има няколко отбора които си продават акаунтите с 30 мил и няма кой да ги купи за по 30 лв.Хубавото е че играта е много добре замислена и може да се оправи стига админа да го иска, не само да се включи в темата и да напише да дадем предложения и той ще ги обмисли.Най-важните неща за играта са да има конкуренция и трансферния пазар.Затова веднага от следващия сезон трябва да се намалят отборите в конференциите,трябва повече от мачовете да са с неясен изход.Ако това се получи то и трансферите ще се раздвижат и играчи които сега са ненужни ще се купуват защото с един отбор от 11 играчи,няма да може да се играе и в турнирите и в първенството.Всеки ще го потвърди че най-сладкото в тази игра в момента са ЛШ,КШ и седмичните турнири.Незнам защо админа не иска да слее конференциите,не му занимава ли,гледам че и във втори сървър искат за същото,онези дето искаха равен старт,а сега има по-1-2 отбора в група.Незнам дали сте забелязали кога има най-много потребители онлайн,но по мои наблюдения е когато има мачове от ЛШ,КШ и седмичните турнири.На всички им е интересно когато мачовете са оспорвани,за това трябва веднага да се направи нещо което ще доведе до повече оспорвани мачове.Не може нов потребител да ми споделя че играе играта от две седмици и вече е трети в класирането.Ще дам конкретен пример за обединение на конференциите.Вариантите са два.Давам конкретен пример с конференция 16 в която съм аз,първите 4 отбора в групата,или първите два,да сформират А група.Имайки впредвид класирането от миналия сезон групата би изглеждала така:

Detex Team
Войводите
Shampioni 79122(Blueroses) не е бот
Metrobaluci
Stefan_cska
FC United
Армеец
Forzza Juve
PAOK
Галиче
Dc United
Otbor Botev c1
milann
Atletico Madrid
Тинджа Ямбол 2009
Juppiter
Другия вариант е първите два отбора в група:
Detex Team
Войводите
Stefan_cska
FC United
PAOK
Галиче
milann
Atletico Madrid
При този вариант може да се играе по 4 пъти на сезон и тук се гарантират доста сериозни мачове през целия сезон.Ще има и хора които не са съгласни че няма да са в А група,но ако отбора им не е добър какъв и смисъла да падаш с по пет гола на мач?Ако се направи тази реформа някой отбора от силните групи ще се озоват в Б група,но само след сезон нещата ще се балансират.Такава група е 12/2/1 където има пет много сериозни отбора Simvol,Donovete Mezdra,Истребител,CSKA do grob и Rimski Orli,но тези групи са голяма рядкост, даже ако не се лъжа е само тази.Крайно време е да има някаква промяна и мисля че това е правилния вариант,така и интереса ще стане по-голям и трансферите ще се раздвижат,даже е възможно търсенето да е по-голямо от предлагането,но мисля че така е по-добре от колкото да не можеш да продадеш играч.Има още какво да напиша по темата,ако се хареса на админа и потребителите ще ви напиша и другите ми виждания.Добре ще е да има нещо като РО,стига обсче админа да въвежда решените неща от него.По-добре да се опита да се направи нещо,вместо да се чака да стане чудо,по-лошо не може да дтане.Като се види че админа се опитва да направи нещо и потребителите ще са доволни.

#2 Myrtle_Beach 09.05.2015 16:42
Myrtle_Beach
1328 Posts
Since 01.09.2007

(y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y)

#3 Removed user 09.05.2015 17:37
Falcons
1014 Posts

Трябва да бъде направена промяна.Много групи малко отбори.Няма смисъл от толкова конференции и лиги.Може да се направли по рейтинг пример
1-16 водачи 2-32 втори 3-48 трети 4-64 и така до попълване на 16 отбора в А група и 16 отбори в Б група

#4 FC United 09.05.2015 17:44
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Трябва да бъде направена промяна.Много групи малко отбори.Няма смисъл от толкова
конференции и лиги.Може да се направли по рейтинг пример
1-16 водачи 2-32 втори 3-48 трети 4-64 и така до попълване на 16 отбора в А
група и 16 отбори в Б група</blockquote>
Да може и така (y)

#5 Removed user 09.05.2015 18:54
Daredevils
329 Posts

Прочетох всичко много внимателно и мога да кажа че идеята е добре на FC United .Намаляване на конференциите ако съм разбрал точно сега са 16 а за какво са ти толкова много .Активните потребители са 447 а 16 конференции за 4100 отбора .За мене мене 8 конференции по 4 лиги всяка конференция има 256 места за отбор което прави общо 2 хил места напълно достатъчни .Също трябва да се помисли и младите току що регистрирани отбори да не се озовават директно във а група защото ми падат по 7-8 на 0 и се отказват твърде рано затова ще започнат от най-долните , разбирам ги искат бързо да се окичат със победи,трофей и слава но затова се нуждае от фоста време и правилна стратегия !!! А за да няма прекалено голяма разлика в класите на групите разпределяне на силните отбори според коеф както е във шампионска лига на потоци според коеф при нас според рейтинга пример моя е 27 хил ше бъда сред послите в потока на разпределение тоест сред аудсайдерите , пример FC United рейтинг 102 хил ще бъде във първия поток сред фаворитите така смятам аз !!!!Но за да има промяна не става само желание от страна на мениджърите знаете още кой трябва да има желание !!!

#6 FC United 09.05.2015 19:53
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Съгласен съм,нека админа прецени кой е най-удачния начин и да го въведе.

#7 Removed user 09.05.2015 20:28
Falcons
1014 Posts

Лошото е при обединяване ,някой отбори като мен им се обърква стратегията но аз съм съгласен въпреки това

#8 Removed user 09.05.2015 21:37
Dirt devils
1785 Posts

Запитал съм в една тема,която е заключена Админа какво мисли за обединяването...все още няма отговор.Азсъм ЗА обединяване....И в нашата група останахме 4-сериозни играча.......

#9 Removed user 09.05.2015 22:14
Demons
119 Posts

(y)

#10 red scorpion 09.05.2015 22:42
red scorpion
399 Posts
Since 22.05.2007

Като му спаднат приходите, ще помисли или ще закрие. А те спадат геометрично.(rofl)